Stránky

31. októbra 2013

ČOKOLÁDOVÝ KRÉM

 
 
Suroviny:
 
500 ml osladenej šľahačkovej smotany
1 lyžica práškového cukru
2 lyžice kakaa
1 čokoláda na varenie
1 mliečna čokoláda
125 g masla
 
Všetky suroviny spolu zmiešame (cukor a kakao preosejeme) a zohrievame na ohni za stáleho miešania, kým sa roztopí maslo a čokoláda. Nevaríme! Necháme vychladnúť a dáme na niekoľko hodín do chladničky. Najlepšie je tento krok urobiť deň pred plnením torty (koláčov). Potom už len vyšľaháme šľahačom a krém je hotový. Ak máme radi "čokoládovejší" krém, môžeme pridať ešte jednu čokoládu naviac.
 
Dobrú chuť!
 


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára